Εκπαιδεύουμε τις υποψήφιους οδηγούς τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο με γνώμονα την ορθή συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό τους και στους χρήστες του οδοστρώματος.

Το επάγγελμα του Εκπαιδευτή Οδηγών πέρα από την υποχρέωση εκμάθησης σωστής χρήσης του οχήματος μέσα στο οδικό δίκτυο, προϋποθέτει και την εκπαίδευση του υποψήφιου οδηγού για τη σωστή και ορθή συμπεριφορά του μέσα σε αυτό.

Ο πρώτος και κύριος στόχος του Εκπαιδευτή είναι να καλλιεργήσει την οδηγική παιδεία του υποψηφίου, μέσα από την εκπαίδευση να μάθει να σέβεται τη ζωή των συνανθρώπων του, τη δική του αλλά και την περιουσία του. Στη σχολή οδηγών μας θα προετοιμάσουμε κατάλληλα τον υποψήφιο ώστε να γνωρίσει το όχημα και τις δυνατότητές του, να αποκτήσει οδηγική ικανότητα και τεχνική οδήγησης, να εφαρμόζει συνειδητά τον Κ.Ο.Κ και να χρησιμοποιεί το όχημά του με σύνεση και ασφάλεια.

Όλα αυτά σε συνδιασμό με την άρτια τεχνολογικά αίθουσα θεωρητικής εκπαίδευσης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εντός και εκτός αυτής συμβάλουν στην ποιοτική και άνετη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών.